Hvorfor søge psykolog?

Livet former sig ikke altid som vi ønsker og kriser eller konflikter kan skabe behov for revurdering af sædvanlige tankemønstre eller opfattelser.

Der kan opstå problemer, som kan være svære at håndtere, og hvor hjælp fra venner og familie ikke er tilstrækkelig til, at du kan komme igennem den vanskelige situation, du pludselig befinder dig i.

Mange mennesker vælger i en sådan situation at kontakte en psykolog, der kan forholde sig objektivt til problemstillingerne og har ekspertise og erfaring med at håndtere psykologiske problemstillinger. Når livet giver problemer, kan det være svært at finde ud af, hvordan man kommer videre. Det er her psykologen kan være behjælpelig.

Psykologen hjælper dig med at afdække og finde nye perspektiver. Det giver mulighed for en dybere forståelse af problemet og egne reaktioner. På den måde åbnes der for nye valgmuligheder.

Mange mennesker bruger også psykologen når de ønsker sig et endnu bedre liv end det, de har. Man behøver altså ikke at have psykologisk problem, for at få udbytte af psykologisk assistance.

Psykologcentret tilbyder psykologisk behandling til grupper i forhold til problemer som stress, depression, selvværdsproblematikker og socialfobi.


Psykologcentret har samarbejdsaftale med forskellige krisenetværk, bl.a. Falck Healthcare og SOS International . Kompetancecenter Prostitution, SIND-netværk. Benzorådgivningen.
Psykologcentret samarbejder med flere pengeinstitutter, i forhold til medarbejdere bla. Spar Nord.

Psykologcentret har - og indgår aftale med private virksomheder om psykologisk indsats med kort varsel.

Kontakt os for nærmere information herom.
Brita Collaitz: 2245 0403

 

 

 

 

 

 

 

Psykologcentret træffes på:

 

22 45 04 03

 

brita@collaitz.dk

 

 

 

Til forside
 
Vesterbro 35  |  9000 Aalborg  |  Tlf.: (+45) 22 45 04 03  |  E-mail: brita@collaitz.dk